Even voorstellen….

Ik ben Anne Jitske van Vliet- de Geus, getrouwd, woonachtig in Venhuizen en moeder van drie prachtige kinderen. Ik ben betrokken, creatief, empatisch, leergierig en vooral mijzelf. Daarnaast houd ik erg van koken en alhoewel ik niet de meest sportiefste persoon ben wandel ik graag in de natuur.

Na mijn studie Sociaal Pedagogisch werk, heb ik met veel plezier ruim tien jaar als Pedagogisch medewerker gewerkt. Nadat ik mijn baan in 2012 verloor heb ik de kans gehad mijn loopbaan eens goed onder de loep te nemen. Zo kwam ik erachter dat ik graag op een ander manier met kinderen wilde werken. Ik ben begonnen met de opleiding tot Kindercoach die ik in 2014 succesvol heb afgerond. Gevolgd door een cursus Creatieve Therapie. Mijn wens een eigen praktijk te starten kwam tijdens mijn kindercoach opleiding en de wens werd steeds groter. Het beeld dat ik voor ogen had werd steeds duidelijker, ik maakte een afspraak bij de Kamer van Koophandel en mijn droom werd werkelijkheid!

Wat mij betreft ben je nooit uitgeleerd en daarom vind ik het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door het volgen van verschillend cursussen, trainingen of workshops. 

Naast het feit dat ik graag een helpende hand bied valt mij op dat onze huidige maatschappij altijd in beweging is. Daarmee bedoel ik dat iedereen het ‘druk’ lijkt te hebben en er weinig ruimte is om even tot bezinning te komen. Door creatief bezig te zijn creëer je momenten die alleen met jouw te maken hebben. Je wordt als het ware één met je werkstuk en alles en iedereen komt op de achtergrond te staan. Ik vind het zeer bijzonder wat creativiteit kan doen en deel die ervaring graag met jouw. 

Mijn visie:

Ik geloof dat iedereen in staat is zichzelf te bevrijden van angst, verdriet, boosheid, teleurstelling of andere emoties.

De sleutel tot geluk ligt in je eigen handen

Door op zoek te gaan naar jouw ware zelf kom je in contact met jouw hart, de kern waaruit je kracht en energie haalt en vol van liefde is.

Innerlijke groei ontstaat door positieve en negatieve energieën met elkaar te verenigen. Dat betekend dat er ook naar de negatieve kant van iemand gekeken moet worden. Juist datgene waar we ons tegen verzetten houden we in stand. Door de negatieve kant van jezelf te accepteren en zelfs lief te hebben, kunnen we van deze negativiteit bevrijd worden. Als wij deze twee polen met elkaar verenigen zal er een balans tussen beide ontstaan en dan zal de dualiteit van deze twee polen verdwijnen. Wie zich laat coachen wil naar zichzelf kijken en wil leren.

Mijn missie:

Het is mijn missie JOU te helpen jezelf te ontwikkelen zodat jij het leven kunt leven dat JIJ wenst.

Door goed te luisteren naar mijn hart werd mij duidelijk waar mijn kracht ligt en wat ik het liefste doe en zo is Jikke at Home ontstaan!

Jikke at Home